La canalla, els que ens demostren dia a dia com és d'important i el valor que té la colla per a ells. Són els més valents de tots, imprescindibles per poder fer els castells i que senten la colla com els que més. Ells són així; els nostres 

Tenim un assaig enfocat per als més menuts, ideal per aquests que donen o volen donar els seus primers passos en els castells. Però tenim clara una cosa:

Fem castells per gaudir i passar-nos-ho d'allò més bé!

És un assaig on hi ha menys gent i et podem donar més atenció a les teves necessitats i ajudar-te a millorar en la teva aventura castellera. També fer castells t'ajudarà a fer nous amics, establir relacions amb persones més grans o més petites que tu, a jugar i també podràs venir a les nostres sortides que fem durant l'any per enfortir el vincle amb la resta de la canalla i l'equip de canalla (colònies, excursions, etc.)

Per als més menuts, el fet de créixer en un entorn com els dels castells els hi proporciona moltes qualitats positives, ja que el fet d'estar en relació amb gent de totes les edats i característiques, i a més, poder compartir amb ells molts moments i objectius, els aportarà grans experiències per la vida.

Així doncs, si tens ganes o els teus fills o filles volen venir a fer castells, l'assaig de canalla és un bon punt de partida: els divendres  a les 20h a l'Antic Escorxador (c/ Llobregat, 2).